VERWIJDEREN GRAFFITI De meest hardnekkig vorm van graffiti verwijderen is stralen, hierbij wordt een straalmiddel zoals zand of fijne steentjes aan het water toegevoegd. Dit wordt in een spuit gedaan en hiermee wordt de graffiti van de muur gespoten. Door dit door een specialist te laten doen, weet u zeker dat er geen schade aan uw gevel ontstaat.

HULP


U komt bij uw huis of bedrijfspand aan en ziet dat er graffiti op is gespoten, dat is natuurlijk niet de bedoeling. U onderhoudt uw pand altijd goed en het ziet er verzorgd uit, daarom wilt u de graffiti zo snel mogelijk verwijderen. 

AANVRAAG


WE BEHANDELEN UW AANVRAAG ZO SPOEDIG MOGELIJK EN ZORGEN VOOR EEN OFFERTE OP MAAT.

INDIEN NODIG ZAL EEN MEDEWERKER CONTACT MET U OPNEMEN.

VANDALISME


Bent u het slachtoffer geworden van vandalisme met graffiti? Dat is natuurlijk bijzonder vervelend. Hoewel graffiti in eerste instantie een vorm van expressie is en door velen wordt aanzien als kunst is het zo dat dit steeds vaker wordt aangegrepen om gewoon schade aan te brengen aan gebouwen en monumenten. Wanneer u met dergelijke schade te maken krijgt is het echter steeds mogelijk om deze te laten verwijderen. Door een beroep te doen op een gevelreinigingsbedrijf zorgt u er voor dat uw gevel er in geen tijd weer als nieuw uit komt te zien en dat zonder dat u rekening dient te houden met extra kosten


EXTRA COATING


Wanneer u regelmatig te maken krijgt met graffiti op uw gevel is dat natuurlijk bijzonder vervelend. Niet alleen dient u namelijk rekening te houden met enkele steeds terugkerende kosten, daarnaast zult u ook de nodige tijd verliezen en wordt de uitstraling van uw huis tijdelijk negatief beïnvloed.

Om de impact van graffiti op uw gevel steeds tot een minimum te beperken kunt u er voor kiezen om een speciale coating aan te brengen. Deze coating plaatst als het ware een beschermlaag op uw muur waardoor deze wordt beschermd tegen de impact van graffiti. Hierdoor kunnen de reinigingswerken veel eenvoudiger verlopen waardoor u ook de kostprijs kunt beperken.

OPGEPAST


Specifiek voor gevelreiniging geldt dat dit bij een foutieve uitvoering grondige schade teweeg kan brengen aan de zogenaamde ondergevel. Dit is de oorspronkelijke gevel waarop de tekeningen werden aangebracht. Vooral wanneer u er voor kiest om zelf de graffiti te verwijderen is het belangrijk om rekening te houden met de producten die worden gebruikt. Daarnaast wordt het aangeraden om het gebruik van water ook tot een minimum te beperken omdat er anders ook grondverontreiniging kan optreden. Vreest u dat u zelf niet in staat bent om beschadigingen, vuil of graffiti van uw gevel te verwijderen? In dat geval kan vrijblijvend advies inroepen van een gevelreinigingsbedrijf absoluut een interessante keuze zijn!